OMconference logo

Spreker

Kristof Windels

Strategic Director

Kristof Windels is als communicatiestrateeg gepokt en gemazeld in alles wat met communicatie te maken heeft. Na een journalistieke carrière van 12 jaar (De Morgen, VRT) werd hij woordvoerder en communicatiemanager. In januari 2019 startte Kristof bij Skinn Branding Agency als merkstrateeg, midden 2020 ging hij aan de slag als Strategic Director bij het PR- en communicatiebureau Wavemakers. Kristof weet zoals geen ander hoe een verhaal in mekaar hoort te zitten, en hoe je dat verhaal brengt bij de juiste doelgroepen.

 

Wanneer

-

Waar

Categorie

Placeholder

Talk

PR as an effective branding tool

PR en meer specifiek earned media is een heel geschikte tool om awareness rond een merk op te bouwen. Een imago creëren en een merk juist positioneren via kwalitatieve persaandacht zorgt voor geloofwaardigheid bij jouw doelgroep.

Om PR succesvol in te zetten, moeten een aantal specifieke zaken wel netjes op orde worden gezet voor er wordt gestart. Wie er strategisch mee omgaat, kan een enorme impact creëren. Wie dat niet doet, kan ook een enorme impact creëren, maar dan wel een heel schadelijke.

Bestel jouw super early bird ticket voor 16 juni