OMconference logo

Spreker

Lucas De Man

CEO

Lucas De Man: studeerde in 2004 af in Germaanse Talen aan de KU Leuven en in 2008 aan de regieopleiding in Amsterdam waarna hij gelijk Stichting Nieuwe Helden begon met Wouter Goedheer. 

Naast zijn werk als directeur van Nieuwe Helden (2008) en Biobased Creations (2019), is Lucas werkzaam als (freelance) regisseur, acteur en conceptontwikkelaar. Hij presenteert verschillende culturele tv-programma’s waaronder Kunstuur en Man en Kunst (AVROTROS). 

Vanuit Nieuwe Helden neemt hij ook extra rollen op zo was hij Stadskunstenaar van Den Bosch (2012-2016) Artist in Residence van de Rabobank (2017-18), Curator van TAZ (2019), creative director van TED X Amsterdam (2017) en van het Amsterdam Light Festival (2020) en is hij sinds 2019 samen met Pascal curator van The Embassy van Biobased and Circular Building.  Daarnaast is Lucas een veelgevraagde host en spreker voor grote en kleine evenementen in binnen- en buitenland. Hij won ook verschillende prijzen en nominaties maar daar praten we een andere keer over.

 

 

Wanneer

-

Waar

Queen Elisabeth Hall

Categorie

Placeholder

Talk

Hoe verder?

Lucas neemt je mee langs de grootste transformaties van deze tijd en laat je met zijn bekende energie en humor zien dat er hoop schuilt achter alle waan van de dag. Mits we durven praten en denken over wat echt van waarde is.

Bestel jouw super early bird ticket voor 16 juni