OMconference logo

Spreker

Michel De Baer

CEO van OMcollective en Tailpage Ondernemer, inspirator en uitvinder

Michel komt uit een ondernemersmilieu. Zijn grootouders waren oprichter en eigenaar van Brouwerij De Baer in Sint-Niklaas. Langs moeders kant wordt Juwelier Bulteel uitgebaat en langs vaders kant werd het bedrijf Isoall (isolatiemateriaal) opgericht en in  2018 verkocht aan de Tectum Group. Met andere woorden, ondernemen werd met de  paplepel ingegeven.  

In 2009 zag OMcollective het levenslicht. In 2022 telt het bedrijf al meer dan 50 digital marketing consultants, experts en strategen die het klantenportfolio meehelpen hun ‘digital move’ te maken.

Michel is een ondernemer pur sang. De voortdurende stroom aan nieuwe ideeën en projecten die in zijn hoofd zitten, wil hij tot uitvoering brengen. Michel heeft daarnaast een heel grote voorliefde voor alles wat met duurzaamheid heeft te maken. Daar ligt ook de basis voor het OMconference thema voor dit jaar. 

“100% elektrische vloot tegen 2022”

Wanneer

10u30 - 10u50

Waar

Queen Elisabeth Hall

Categorie

Placeholder

Talk

Duurzame marketing is serious business.

Traditionele marketing is geen duurzame marketing. De principes van marketing die we nu gebruiken, hebben hun basis in de jaren 70 gelegd. Om de transformatie naar een duurzame wereld te maken, hebben we een andere kijk op marketing nodig. Een nieuwe, verbeterde versie gericht op duurzaamheid, balans en de juiste weg inslaan. Een versie die zijn impact heeft op alle schakels in de bedrijfs- en klantenjourney. Of het nu gaat over het aanwerven van de juiste mensen of het aantrekken van nieuwe klanten. Het moet om de juiste reden gebeuren en het moet goed zijn voor jouw bedrijf. 

Duurzame marketing is geen eindstation, maar een reis naar een duurzame en sociale wereld. Duurzame marketing helpt deze verandering waar te maken door op een andere manier naar marketing te kijken. Verwacht geen wollige talk, maar wel een wake-up call voor marketing decision makers om de juiste beslissingen te nemen. 

Let's meet

Bestel nu jouw super early bird ticket