OMconference logo

Spreker

Stef Verbeeck

Brand strategist & partner

Stef Verbeeck is partner en merkstrateeg bij Pavlov, een nicheconsultant gespecialiseerd in merkstrategie, merkbeleving en merkidentiteit, met Antwerpen als uitvalsbasis.

Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als consultant in branding en werkte reeds voor honderden merken, van start-ups tot multinationals en overheden. Stef is de auteur van vier best-selling boeken over (personal) branding en een frequent internationaal keynote speaker over het onderwerp.

In zijn geanimeerde en interactieve stijl loodst hij volle zalen doorheen zijn soms controversiële inzichten inzake merkstrategie, customer experience en marketing – op basis van concrete cijfers, herkenbare cases en expertise die rechtstreeks uit zijn ervaringen met klanten komen.

🎤 Powered by Read My Lips

 

Wanneer

-

Waar

Queen Elisabeth Hall

Categorie

Placeholder

Talk

Relatie Renaissance: Waarom merken moeten inzetten op emotionele en menselijke relaties met hun klanten

Na decennia van optimalisering, digitalisering, automatisering en rationalisering is er een onfortuinlijke afstand ontstaan tussen merken en hun klanten. Loyale fans worden een zeldzaamheid, en in een post-pandemische wereld vol uitdagingen moeten merken vechten voor elke klant of aanwerving. Zonder het te merken zijn veel bedrijven zo inwisselbare leveranciers van producten en diensten geworden die compleet vervreemd zijn van hun doelgroepen.

In deze sessie schetst merkstrateeg Stef Verbeeck vanuit welke misvattingen organisaties vandaag te vaak beslissingen nemen. Tegelijk biedt hij de beproefde methodes aan om van merken weer echte lovebrands te maken met behulp van vijf universele deugden - die hij uitvoerig illustreert aan de hand van recente onderzoeken, statistieken, voorbeelden en inzichten.

Relatie Renaissance is een pleidooi om je merk op basis van emotionele en menselijke interacties terug op te waarderen tot een waardevolle partner in een relatie op lange termijn.

Bestel jouw super early bird ticket voor 16 juni