date

7 redenen om nu de OMconference app te installeren

Heb je de nieuwe OMconference app al gezien? Heb je je inschreven voor het event, dan ontving je een mail met de vraag om je profiel te vervolledigen waarin we je ook vertelden over de app. Waarom je die app zou moeten hebben, zeg je? Wel, er zijn maar liefst 7 goede redenen.
 

1. Programma in je broekzak

Op de app is het complete programma in een overzichtelijke timetable terug te vinden. Én het is altijd up-to-date, ook wanneer er een lastminutewijziging zou zijn. Vanuit het programma in de app klik je makkelijk door naar meer informatie over de sprekers en hun sessies. 

Wist je trouwens al dat OMconference de ambitie heeft om  het eerste CO2-neutraal marketingevent te worden in België? Een straffe ambitie die maakt dat er geen gedrukte programmaboekjes meer zijn dit jaar
 

2. Personaliseer je dag op OMconference

In de app stel je heel eenvoudig je ideale dag samen door de sessies die je wil volgen te bookmarken. Je kan dus op voorhand je hele dag in elkaar puzzelen. Zo heb je ter plaatse al geen last meer van keuzestress. 
 

3. Nieuwe connecties

Je netwerk uitbreiden met interessante nieuwe connecties, potentiële klanten en verrijkende partners, dat kan zeker op OMconference! Heel handig: in de app kan je zien wie de andere aanwezigen zijn, je kan een contactverzoekje sturen en elkaar leren kennen. Ook de partners van OMconference kan je zo ontmoeten.
 

4. Wat, waar, wanneer?

Nog zo’n handige om terug te kunnen vinden: alle praktische info voor het event: de locatie, hoe je er geraakt, wanneer het event plaatsvindt, hoe laat het begint en eindigt. Allemaal samen te vinden met één druk rechtsboven in de app, op de ‘Event guide’. 
 

5. Je digitale notitieboekje

Bij een duurzaam event hoort een duurzame manier van nota’s nemen. En dat hebben wij dan ook voorzien in de app! Een ‘Notes’ tabje waar je al je kennis van de dag digitaal in kan noteren. Maak één lange note met alle info van de dag, of splits op in één note per sessie. Je doet ermee wat je wil. Ook handig: je kan ook foto’s toevoegen aan je notities.
 

6. Deel je mening

Wij doen elk jaar ons uiterste best om een boeiend programma samen te stellen binnen een helder thema. Alle feedback over de sessies is daarom meer dan welkom, enkel zo kunnen we nóg beter doen. Je kan in de app, na het volgen van een sessie, je mening geven door een rating in te vullen over de sessie. 
 

7. Geen FOMO meer

Nieuwigheden, must-sees, last minute informatie … Als je die niet wil missen, dan heb je zeker de app nodig. Want daar houden we je op de hoogte van alles wat je moet weten. Weg met die FOMO (fear of missing out)!


 

Download de app

Ben je overtuigd? Hier download je de app in  Google Play of de  App Store. Log in de app in met het mailadres waarop je je ticket kocht, een wachtwoord heb je niet nodig.

 

Bestel jouw Super Early Bird ticket voor 30 juni