Blijf op De hoogte

We voeden deze pagina regelmatig met relevante info over het event, de sprekers, het programma en uiteraard alle laatste updates over duurzame marketing.

date

Vlot naar OMconference dankzij Traject

Samen met Traject, een adviesbureau in verkeer en mobiliteit, is er voor OMconference een mobiliteitsplan op maat gemaakt. Kom je op 2 oktober met de trein, fiets, tram, wagen, of nog een ander vervoersmiddel? Voor elk type verplaatsing is er aan een (duurzame) oplossing gedacht. 

 

date

7 redenen om nu de OMconference app te installeren

Heb je de nieuwe OMconference app al gezien? Waarom je die app zou moeten hebben, zeg je? Wel, er zijn maar liefst 7 goede redenen.

 

date

OMconference behaalt als eerste marketingevent het CO2 neutrale label

Op 26 september gooide het Elisabeth Center in Antwerpen haar deuren open voor de vierde editie van OMconference, een jaarlijkse hoogmis waarbij de marketing beslissingsnemer ondergedompeld wordt in een bad vol inspirerende sprekers. Dit jaar was duurzame marketing hét hot topic. En OMconference walks the talk. Onder de begeleiding van Utopia Events uit Gent, behaalt het marketingevent als eerste in België dat het CO2 neutrale label.

date

Wat moet je onthouden van OMconference 2022

Maandag 26 september 2022 vond de vierde editie van OMconference plaats. Een memorabele editie, met als hot topic ‘duurzame marketing’. Meer dan 30 sprekers gaven hun case, inzicht of mening over duurzame marketing op het event. Wij vatten voor jou de essentie samen.

date

OMconference wordt het eerste CO2-neutrale marketingevent in België.

Een duurzaam beleid en duurzame marketing: een boeiend thema waarbij de marketing beslissingsnemer een belangrijke positie inneemt tegenover zijn/haar merk en de klanten. En OMconference walks the talk, want het wordt het eerste CO2-neutrale marketingevent in België.

 

date

Duurzaamheid is here to stay

OMconference, het jaarlijkse event waar elke marketing beslissingsnemer op aanwezig móet zijn, pakt dit jaar uit met thema duurzame marketing. Waarom is dat zo en wat houdt dat precies in? Wel, dat lees je hier!

date

Een terugblik: OMconference 2021

In 2021 hadden we op 27 september een prachtige OMconference editie. Als je graag weet wat je te wachten staat op hét marketingevent van het jaar in 2022, dan is deze recap een leuke blik op wat je kan verwachten.