praktisch

Waar & wanneer?

Wanneer

maandag 7 oktober 2024

Bereikbaarheid

Het Flanders Meeting & Convention Center bevindt zich naast het Centraal Station, in het hart van Antwerpen. Perfect bereikbaar met de fiets, openbaar vervoer of de wagen

In ons bereikbaarheidplan ontdek je een (duurzame) oplossing voor elk type verplaatsing! 

Bekijk hier alle mogelijkheden

 

ANNULATIE

 

Mocht je na inschrijving toch verhinderd zijn, laat ons dit dan ten laatste op vrijdag 27 september weten via mail naar hello@omconference.be. Die dag geven wij de aantallen voor de catering door en gezien duurzame marketing the way to go is, willen wij onze foodwaste tot nul herleiden. Bovendien hebben we dan nog de tijd om iemand anders gelukkig te maken met jouw ticket.

Laat je het ons pas na 27 september weten dat je er niet bij kan zijn? Dan zijn we genoodzaakt om de kosten van het eten en de handling (€ 70 per persoon) door te rekenen.

Gekochte tickets kunnen nadien niet ingeruild worden voor gratis tickets van partners.

 

TICKETS 

 

Je ontvangt jouw ticket met persoonlijke barcode op 2 oktober in jouw mailbox en op 4 oktober indien je je inschreef na 2 oktober. Niets ontvangen? Check dan zeker je ongewenste mail ook eens. Vind je je ticket daar ook niet? Neem dan contact op met hello@omconference.be.

Download de afbeeldingen om de barcode digitaal te tonen aan de ingang. Geen nood als je alsnog de QR-code niet gedownload krijgt. Geef bij het binnenkomen jouw voor- en familienaam op en jouw badge rolt uit de printer.

 

OMconference App

Eénmaal je jouw ticket hebt gekocht of ontvangen, kan je de OMconference app downloaden om up-to-date te blijven over het programma, de sprekers, praktische informatie, nieuwtjes, et cetera. 

- Download de app in de App Store (iOS)
- Download de app in Google Play (Android) 

Twijfel je? 
Ontdek hier 7 redenen om de OMconference app te installeren. 

 

SMARTPHONE LAADPUNTEN 

 

Omdat de batterij van je telefoon misschien iets sneller leeg loopt bij het gebruik van onze app, voorzien we laadpunten op OMconference om jouw GSM gratis op te laden. Je vindt ze in het atrium.