Sprekers

Tijdens OMConference komen heel wat boeiende sprekers aan het woord die elk expert zijn in hun vakgebied en die een belangrijke schakel zijn in het ‘Hitch your marketing’ verhaal.

Ron Maes - VideoFactory Oprichter VideoFactory

Ron Maes is de oprichter van HR-Productions, Smartphone Film Academy en VideoFactory.

Leer meer
Philip Vanassche - Korazon Zaakvoerder Korazon

Philip Vanassche is zaakvoerder bij Korazon, Met meer dan 20 jaar ervaring ondersteunt hij ondernemingen door het optimaliseren van hun processen. Hij is mede-auteur van het boek 'JIT 2.0, bedrijfsoptimalisatie via het web'. Het boek brengt een praktische methode om een onderneming digitaal te transformeren.

Leer meer
Tom de Block - Google Senior Industry Manager Leer meer
Reinout Van Zandycke - Exposure Zaakvoerder Exposure

Zaakvoerder Reinout Van Zandycke specialiseerde zich de afgelopen acht jaar in overtuigingspsychologie. Onze technieken uit de neuromarketing en sociale psychologie zorgen ervoor dat jouw digitale communicatie echt iets opbrengt. Geen hocus pocus, maar psychologie en focus!

Leer meer
Eline Jansegers - OMCareers Business Unit Coach

Eline Jansegers, Business Unit verantwoordelijke van OMCareers, de nieuwste unit binnen OMCollective.
Ze heeft 5 jaar ervaring in de consultancy wereld en is van IT overgestapt naar online marketing waar ze met veel passie de digitale marketing outsourcing unit uitbouwt.

Leer meer
Michelle Dassen - Flexmail Business Unit Manager

Michelle Dassen is Business Unit Manager en Product Owner bij Flexmail. Flexmail is een 100% Belgisch e-mailmarketing platform dat focust op intuitiviteit en flexibiliteit. Door haar jarenlange ervaring met diverse partners en klanten over de hele wereld speelt ze moeiteloos in op de e-mailmarketing trends van de toekomst.

Leer meer
Yannick de Smedt - OMCollective Strategic Consultant - OMCollective

Yannick staat met veel enthousiasme in het leven. Dit vertaalt zich in een ongedwongen ambitie om van elk merk, product, of plan een schot in de roos te maken. Hij vertrekt hierbij vanuit een pragmatische kijk op business en management, en weet dit te combineren met een fijngevoeligheid voor emotie, vorm, en taal. Zijn geloof in de kracht van een merk inspireert organisaties om van binnenuit te bouwen aan een effectievere marketing strategie en communicatie. Geef jouw ideeën zuurstof met deze aanstekelijke spreker.

Leer meer
Peter Decuypere Auteur, keynote speaker, consultant

Als founding father van I love Techno festival en strategisch consultant weet Peter wat er binnen events echt van belang is om succesvol te worden. Hij heeft een opmerkelijk strategisch en conceptueel inzicht in marketing.  Klanten van Peter zijn onder andere Studio Brussel, Studio 100, Couleur Café, We Can Dance, Musea van Antwerpen, Laundry Day en Fire is Gold. 

Leer meer
Michel De Baer - OMCollective CEO, OMCollective

Bezieler, founding father van OMCollective, Discover online marketing en OMCareers. Een vat vol ideeën en in de eerste plaats ondernemer.  

Leer meer
Dries De Porre - Teamleader Customer Success Manager

Dries heeft met zijn aanstekelijk enthousiasme al talloze bedrijven met succes begeleid om slimmer te gaan werken. Hij is dé man als je meer wil leren over succesvol groeien met je onderneming. En groei, dat gaat uiteraard hand in hand met digitalisatie.

Leer meer
Reinhard De Milt - Teamleader VP of Brand & Partnerships

“If you have everything under control, you’re just not moving fast enough!” Deze quote van Mario Andretti gebruikt Reinhard graag, en ze typeert hem ook: de man laaft zich graag aan een onuitputtelijke bron van energie. Zijn hoofddoelen als VP of Brand & Partnership bij Teamleader? Een buitengewone Teamleader brand experience creëren voor alle mogelijke stakeholders en het opzetten van Europese partnerships die de indirecte groei voeden.

Leer meer
Chris Van Dongen - Trustpilot Sales Manager Benelux

Chris staat aan het roer van het Nederlandse salesteam van Trustpilot. Vandaag de dag helpt hij met deze ervaring bedrijven te innoveren door waardevolle feedback om te zetten in business. Trustpilot is een wereldwijd reviewplatform dat voor iedereen toegankelijk is. Met ruim 45 miljoen reviews over 220.000 bedrijven, vormt Trustpilot de ideale plek voor consumenten om betrouwbare bedrijven te ontdekken en om feedback achter te laten. Bedrijven gebruiken Trustpilot voor het opbouwen van vertrouwen, om de conversie te verhogen en om hun vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren.

Leer meer
Wim Devreese - Wandman Zaakvoerder Wandman

Als werknemer bij Renson nv leerde Wim op de productieafdeling alle facetten en mogelijkheden van aluminium kennen.

Daarna kwam hij in de standenbouw terecht en al snel begon het hem te dagen; dit kon sneller, eenvoudiger én esthetischer tegelijk.

Hij creëerde zelf het meest revolutionaire modulair standenbouwsysteem op de markt: WANDMAN was geboren!

Leer meer
Harald Dumoulin - SmartPresentations Zaakvoerder SmartPresentations

Ervaren en gedreven marketeer met een brede ervaring (EURO2000, Unizo, Het Nieuwsblad & BeforeTheHype). Leerde de opbouw van een overtuigende presentatie door zijn marketingkennis te combineren met de ervaring van zelf veel presentatie te geven. Schrijft als managing partner van SmartPresentations dagelijks verhaallijnen (storyboards) voor verschillende soorten presentaties (bedrijf, sales, keynote, …) en helpt bedrijven zo hun verhaal krachtig te brengen op belangrijke momenten.

Leer meer
Franky De Meyer - ReclameOnline CEO van Publi-FDM
Franky is CEO en oprichter van ReclameOnline, dat een onderdeel is van Publi-FDM. Het web-to-print portaal is in 4 landen actief en levert aan de grootste marketing, communicatie- en eventbureau’s. Reclameonline.be is dan weer een B2B portaal voor resellers waar je binnen de 24u uw grootformaat printwerk kan laten printen en met hun eigen distributie kan u ook rekenen op een correcte levering. 
Leer meer
Sylvie Verleye

Sylvie Verleyen is al 18 jaar storytelling coach. Ze helpt klanten inzien hoe storytelling kan helpen om duidelijk te communiceren in zowel presentaties als online. In 2009 publiceerde ze haar eeste boek 'Stilte, ik spreek' ook is ze mede-auteur van 'the Corporate Wellbeing Coach' dat in 2017 gepubliceerd werd. Daarnaast werkte Sylvie 7 jaar als presentatrice bij VT4 en was ze nieuwsanker bij TV OOST. Haar professionele ervaring uit de bedrijfswereld, gecombineerd met haar presentatie skills vormen de basis voor de voordrachten presentatietechnieken, waarin Sylvie zich heeft gespecialiseerd. 

Leer meer
Matthias Dobbelaere-Welvaert - de Juristen Managing Partner - de Juristen

Matthias Dobbelaere - Welvaert is managing Partner van de Juristen. Een juridisch kantoor gespecialiseerd in IT- en IP-recht. Daarnaast is Matthias ook nog professor copyright en mediarights aan de Erasmus Hogeschool Brussel. Dit leerde hij tijdens zijn studies, Master of Laws, aan de Universiteit van Gent en zijn postgraduaat ICT and media law aan de KULeuven. 

Leer meer
Angélique Monballieu – Beurscoach Beurscoach

Na meer dan 25 jaar ervaring op en rond de beursvloer coacht ze ondernemers om de kneepjes van een succesvolle en rendabele beurs te kennen. Samen zoeken naar de passie voor jouw onderneming zichtbaar te maken tijdens de beurs is steeds opnieuw een uitdaging. Klanten van Angélique omschrijven haar als gedreven, energiek, doorzetter, enthousiast, passievol, deskundig, meedenkend, verbindend, openminded en oprecht geïnteresseerd. Begin juni kwam haar eerste boek "BEURSSUCCES, 77 tips om met verstand van beurzen je doelen te bereiken" op de markt. 

 

Leer meer