OMconference logo

Spreker

Ann Maes

Founder FLRISH / purpose & transition

Ann heeft een internationale carrière uitgebouwd met het bouwen en beschermen van de reputatie van mensen, merken en organisaties. Als managing director en hands-on reputatiestrateeg werkte ze voor wereldbekende én piepkleine merken. Met passie, overtuiging en nieuwsgierigheid. Ze is gedreven om via ondernemen en organiseren een sterkere maatschappij te bouwen. In haar boek The Positive Sum Game - geschreven met haar partner Herman Toch - laat zij zien hoe profit en purpose een positief samenspel vormen waarbij iedereen wint.

🎤 Powered by Read My Lips

Wanneer

-

Waar

Categorie

Placeholder

Talk

Do Tell – vind de D-spot in jouw duurzaamheidsverhaal

Hoe communiceer je over duurzaamheid? Wat is te veel, te weinig, te snel, te laat … of het slimme op het juiste moment? Communicatie en rapportage over duurzaamheid kunnen een echte sterkmaker zijn voor je merk, bedrijf of organisatie. 

Hoe pak je dat doeltreffend en authentiek aan? 

Lees: hoe vind je jouw D-spot (dat is de plek waar beleid en communicatie rond duurzaamheid elkaar op de fijnste manier vinden)?

 

Ann neemt je mee in een stappenplan dat leest als een computerspel. Je tekent een gameplan uit, je slingert langs valkuilen en je zet je troeven optimaal in om sterker te worden. 

Bestel jouw super early bird ticket voor 16 juni