OMconference logo

Spreker

Femke Helon

Auteur en keynote speaker

Femke Helon, co-founder en zaakvoerder van 3Motion, Onderneemster van het jaar 2020.

38 jaar, creatieve duizenpoot, marketing achtergrond. Trotse mama van 2 zonen, en partner in crime van Wouter Mouton, met wie ze 11 jaar geleden samen 3Motion oprichtte. Ondertussen is 3Motion van een klein sign bedrijf uitgegroeid tot een heus familiebedrijf, met een unieke en moderne productiesite in Zele, en zijn ze specialist in visuele communicatie. Creativiteit, duurzaamheid, en innovatie staan centraal bij 3Motion, maar laten ook Femke niet los in het dagelijkse leven. Zoeken naar creatieve en duurzame oplossingen is haar passie. Duurzaam ondernemen & duurzaam leven, daar gaat ze voor!

 

 

Wanneer

-

Waar

Categorie

Placeholder

Talk

Duurzame visuele communicatie – Yes we can!

We nemen jullie mee in de wondere wereld van de visuele communicatie, en de duurzame oplossingen die momenteel op de markt zijn. We hebben het over recycling en upcycling in de printwereld en geven een antwoord op onderstaande vragen:

Wat verstaan we onder duurzame printmaterialen? Hoe ecologisch zijn de printers en inkten vandaag de dag? Kunnen POS materialen gerecycleerd worden? Bestaat er zoiets als een duurzaam design?

Dat en nog veel meer doet Femke uit de doeken tijdens haar sessie. 

Bestel nu jouw super early bird ticket