OMconference logo

Spreker

Katelen Perez T’Seyen

Customer Success Manager

Katelen begeleidt en traint Flexmail klanten zodat zij op de best mogelijke manier gebruik kunnen maken van ons platform. Zo helpt ze onze klanten bij de integratie van e-mailmarketing en het verder uitbouwen ervan of met custom trainingen. Daarnaast is ze constant bezig met het ontwikkelen en het optimaliseren van iedere customer journey voor al onze verschillende klanten. Ze biedt ondersteuning zodat klanten e-mails en campagnes kunnen ontwerpen op maat, de mensen kunnen bereiken die voor hen belangrijk zijn en leren uit de juiste resultaten.

 

Wanneer

-

Waar

Categorie

Placeholder

Talk

5 Manieren om je e-mailmarketing duurzamer te maken

Door de transitie van traditionele papieren mails naar e-mail lijkt de grote duurzaamheidstransitie al achter de rug. Hoewel de ecologische voetafdruk van een e-mail niet enorm is, worden er nog steeds tonnen aan e-mails met lage open ratio’s verstuurd. Hoe maak je de transitie naar een duurzame e-mail strategie, met respect voor energie én je lezer? Hoe zorg je dat leespercentages consequent hoog blijven en hoe ga je banner blindness van jouw e-mails tegen?

In deze talk gaan we dieper in op de gedragsverandering die nodig is duurzamer om te gaan met de e-mailadressen in je database. Hoe ze niet te verbranden door nutteloze mails. Maar door echt te focussen op het toevoegen van meerwaarde.

Bestel nu jouw super early bird ticket