OMconference logo

Dé marketing hoogmis voor elke marketing beslissingsnemer.

02.10.23

Elisabeth Center Antwerpen

valued marketing

De consument beslist of hij al dan niet voor jouw merk kiest. Maar wat bepaalt en beïnvloedt de uiteindelijke keuze van de consument? Waarom kiezen ze met volle overtuiging voor jouw brand of nét niet? Is dat de perceptie of reputatie van jouw merk? Does your brand walk the talk? Is dat het innovatieve karakter? Is dat het duurzame gegeven? Of is het de meerwaarde die je aan je consumenten geeft om zo een waardevolle klantenrelatie op te bouwen? De lijst aan mogelijke redenen is nog veel langer. Tijdens OMconference gaan we naar de essentie van marketing.

Welke aspecten, data en mogelijkheden binnen marketing geven jouw merk waarde, hoe draag je die waarde uit en wat maakt van jouw merk een beter en sterker merk? Sprekers doen, elk vanuit hun eigen expertise, uit de doeken welke waarden belangrijk zijn voor de consument om een vertrouwensband op te bouwen en waar we als marketeers maar beter rekening mee houden.

Dat onderzoeken we vanuit 4 verschillende invalshoeken: e-commerce, data en technologie, branding en duurzaamheid.

Herbeleef OMconference 2022

Onze sprekers

Op OMconference krijg je insights van heel wat experts ter zake en leer je boeiende cases kennen. Onze sprekers brengen één voor één een boeiende kijk op wat valued marketing voor hen betekent.

#omconf22 In cijfers

00+

Marketing

decision makers

+
sprekers
tracks
+
partners

Onze Partners

Ontdek alle partners