Het marketingfestival voor inspiratie & innovatie

07.10.24

Elisabeth Center Antwerpen

Hard en soft marketing: de ideale mix

Van data tot branding, van performance tot innovatie. Van de pure rationele tot de meer emotionele en menselijke kant van marketing. In de immens snel evoluerende wereld van marketing speelt alles zich af tussen twee polen: hard marketing en soft marketing. Terwijl hard marketing zich focust op meetbare resultaten, performance en data-analyse, speelt soft marketing in op de emotionele connectie tussen merk en gebruiker en op merkperceptie en identiteit. Beide vullen elkaar perfect aan en kunnen niet zonder de ander bestaan. Het gebruik van data en performanceanalyse is cruciaal om je toekomststrategie op te bouwen en de vertaling ervan gebeurt via menselijke en emotionele boodschappen, maar ook via technologie en innovatie.

OMconference neemt in 2024 een duik in die dynamische wisselwerking tussen hard en soft marketing, aan de hand van 4 thema’s:

  • Employer branding 
  • Data & performance
  • Branding & strategie
  • Tech & innovatie

 

Sprekers belichten elk vanuit hun eigen expertise het belang van elk van deze aspecten, duwen ons met de neus op de feiten én laten ons dromen.

Herbeleef OMconference 2023

Onze sprekers

Op OMconference krijg je een hele dag insights van experts ter zake en leer je interessante cases van boeiende merken kennen. Onze sprekers zijn de movers & shakers van hun gebieden, die elke dag grenzen verleggen in de dynamiek van soft & hard marketing.

#omconf24 In cijfers

00+

Marketing professionals

+
sprekers
tracks
+
partners

Onze Partners

Ontdek alle partners