Spreker

Average Rob

Owner van @averagerob

Robert Van Impe (Overijse, 27 februari 1992), beter bekend als "Average Rob", is een Belgisch comedian, youtuber, acteur en radiopresentator. Hij werkt sinds 2016 voor het Belgische magazine Humo en presenteerde het radioprogramma BOITLYFE op jongerenzender StuBru. Sinds 2020 focust Van Impe zich vooral op het maken van YouTube-video's waarin hij extreme sporten combineert met humor. Onder het alter ego van Average Rob maakt hij sinds 2015 humoristische posts op sociale media die vaak viraal gaan. Rob is vooral bekend vanwege beelden waarin hij zichzelf fotoshopt met celebrities, zoals slapend in de metro met Barack Obama of in bad bij Bruno Mars. Hij werd opgepikt door onder andere 9GAG, The Lad Bible, Bored Panda, Imgur en BBC.

Van Impe is sinds 2016 videoreporter voor het weekblad Humo waar hij onder andere komische interviews maakt met feestgangers op festivals als Pukkelpop, Rock Werchter en Kamping Kitsch. 

In 2018 sloegen Omdat Het Kan Soundsystem en Average Rob de handen in elkaar om een DJ-duo te vormen. Een hectische high energy show, waarin Omdat Het Kan Soundsystem aan een hoog tempo de platen aan elkaar draait en Rob als MC te werk gaat om het volk op te hitsen. Zo speelden ze al op Rock Werchter, Lokerse Feesten en tourden ze heel Vlaanderen rond.

Sinds 28 april 2021 heeft Rob samen met twee andere collega's van hem zijn eigen Belgische Pils 'Tout Bien' op de markt gebracht. Het wordt omschreven als een goede en frisse pils.

Op 22 januari 2021 werden de eerste Jamies, de Vlaamse online video awards, uitgedeeld. Hij won voor zijn typetje Average Rob de award in de categorie "beste comedy".

In 2023 voltooide Van Impe de Iron-Man in Klagenfurt in 12 uur, 26 minuten en 19 seconden. Hij trainde hier 6 maanden voor.

Wanneer

-

Waar

Categorie

Placeholder

Talk

Stop working, start creating

Deze veelzijdige Belgische comedian, YouTuber, acteur en radiopresentator zal ons meenemen op een boeiende reis door zijn ondernemersverhaal, gevuld met humor, creativiteit en onvergetelijke momenten. 

De sessie belooft niet alleen inzicht te bieden in het ondernemerschap van Average Rob, maar ook een kans om hem persoonlijk te ontmoeten en vragen te stellen. Een unieke gelegenheid om te leren van zijn ervaringen en geïnspireerd te raken door zijn onconventionele aanpak van succes.

 

 

Bestel jouw Super Early Bird ticket voor 30 juni