Spreker

Olivier Lefèvre

Director Talent Advisory

 

  • 16 Jaar bij Randstad: een pad van leiderschap en innovatie
    • Met 16 jaar ervaring bij de Randstad Group heeft Olivier verschillende leidinggevende rollen vervuld, variërend van het aansturen van commerciële teams tot het realiseren van innovatieve projecten, zoals de uitbouw van een sales support cel. Zijn trackrecord toont leiderschap en een constante drang naar vernieuwing.
  • Randstad inspirator: Oliviers rol in employer branding & personal branding
    • Als lead consultant bij Randstad advisory services is Olivier een drijvende kracht achter employer branding. Samen met Jan Denys, de grondlegger van de jaarlijkse employer brand-studie, heeft Olivier niet alleen strategieën ontwikkeld, maar ook workshops georganiseerd voor zowel privé- en overheidsbedrijven als diverse talentgroepen. Zijn betrokkenheid maakt hem een waardevolle bron van inspiratie en expertise.

Wanneer

-

Waar

Categorie

Placeholder

Talk

(H)erkenning en positieve beleving van de werkgeversbelofte. Wees niet uniek, maar authentiek.

Een sterk werkgeversmerk komt niet vanzelf. Het brengt immers heel wat vraagstukken bij elkaar: wat is het talent dat ik nodig heb vandaag? Welk talent is al aanwezig? En wat zijn de talenten voor morgen? Een steeds schaarser wordende arbeidsmarkt en de versnelde digitale evolutie dwingt bedrijven om in de ring te stappen en de strijd aan te gaan om het (gewenste) talent aan te trekken én te behouden. Bovendien heeft vandaag de kandidaat de keuze. Kandidaat is royalty! Dus hoe zorg ik ervoor dat ik als werkgever waargenomen, geapprecieerd en gekozen word door de kandidaat? En niet te vergeten: hoe zorg ik ervoor dat ze ook blijven? Tijdens een interactieve sessie bekijken we samen hoe we mogelijke roadblocks kunnen wegwerken op weg naar een duurzame talentenorganisatie op maat van jouw eigen realiteit.

Bestel jouw Super Early Bird ticket voor 30 juni

Deze sprekers vind je misschien ook interessant?