Spreker

Dado Van Peteghem

Co-founder

Dado is partner bij het adviesbureau Imagin3 Studio met vestiging in België en het Midden Oosten, en is mede-oprichter van verschillende startups in digitale innovatie. Dado heeft Communicatie & Computerwetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Gent en is auteur van 4 boeken, de laatste in 2023 "De Virtuele Economie"met Jeremy Denisty. Als lid van het strategie comité van de internationale modegroep Chalhoub Group brengt hij vaak tijd door in het Midden-Oosten. Hij heeft een passie voor de toekomst en probeert met zijn twee kindjes van 9 en 11 jaar bij te blijven op technologisch vlak!

Wanneer

-

Waar

Categorie

Placeholder

Talk

Boek succes in het tijdperk van overvloed

Een nieuwe generatie staat klaar. Ze bruist in virtuele werelden en communities. Ze heeft een nieuwe, frisse kijk op de dingen, van vrije tijd tot werk en alles daartussenin.

De derde golf van het internet ontpopt zich voor onze ogen en biedt een zee aan mogelijkheden voor bedrijven, overheden en de hele samenleving. Maar wat betekent dit precies?

Ontdek hoe je succes boekt in een wereld die wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie, immersieve virtuele werelden en supercomputers.

 

 

Nu 1+1 ticket gratis met code LAUNCH2024