Spreker

Carolien Van Den Bosch

Keynote spreker, auteur & executive coach

Carolien groeide op binnen een gezin waar topsport hoog op de agenda stond. Ze volgde echter haar eigen weg en stapte na haar universitaire studies de financiële sector in. Als voormalig bedrijfsbankier en later financieel & hr-consultant ondervond ze als geen ander de uitdagingen waarmee organisaties geconfronteerd worden. 

Vanuit een verregaande nieuwsgierigheid naar de mens en zijn omgeving, en honger naar wetenschappelijke evidentie, verdiepte ze zich jarenlang in diverse vakgebieden op gebied van fysieke gezondheid en mentale veerkracht.

Vandaag combineert ze haar beide passies: het bedrijfsleven en de mens in al zijn aspecten. Ze is executive coach en een veelgevraagd spreker en trainer bij uiteenlopende internationale organisaties, en wordt hiernaast ook veelvuldig geconsulteerd als sparringpartner rond werknemerswelzijn. 

Carolien is co-auteur van het boek ‘De Ideale dag’ (‘The Ideal Day’ – Eng), waar lezers vanuit een wetenschappelijke achtergrond inzicht krijgen in de saboteurs en handlangers van fysiek en mentaal welzijn.  Haar tweede boek, ‘C-level Mindset’, wordt uitgebracht in september ’24.

 

Wanneer

-

Waar

Categorie

Placeholder

Talk

C-level Mindset. De essentiële skills om van jou een toppresteerder te maken.

Onze wereld in constante verandering heeft een enorme impact op onze werkomgeving, en de snelheid waarmee transformaties op ons afkomen is overweldigend. Het lijkt haast onmogelijk om in deze volatiele tijden professioneel te kunnen gedijen, laat staan te excelleren.

En toch lijken sommigen immuun te zijn voor die omwentelingen. Individuen die door onze complexe wereld navigeren en opmerkelijke professionele prestaties leveren. Wat hen kenmerkt, is een set specifieke skills die hen onderscheiden van anderen en toelaten te blijven groeien. 

In C-level Mindset toont Carolien Van Den Bosch wat die skills zijn en daagt ze je uit om zelf volop in te zetten op jouw ‘C-level mindset’. Want die is niet voorbehouden voor mensen op C-level posities - iedereen, op welk niveau dan ook, kan die skills ontdekken, voeden, inzetten, en zo voor zichzelf en hun omgeving een verschil maken. 

Met heldere, wetenschappelijke inzichten, sprekende anekdotes en concrete handvaten neemt Carolien je stapsgewijs mee doorheen de essentiële skills die ook van jou een toppresteerder maken!

Bestel jouw Super Early Bird ticket voor 30 juni