Spreker

Luk Dewulf

Auteur & spreker

Luk Dewulf studeerde pedagogische wetenschappen aan de KU Leuven. Hij verdiepte zich in de positieve psychologie, appreciative inquiry en strengths based development. Op basis daarvan schreef hij diverse boeken over talent en over burn-out. Van zijn boek “ik kies voor mijn talent” verschijnt in 2024 de 30ste druk. 

Hij is een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. De online tool  www.mytalentbuilder.com brengt de talenten in kaart van professionals in vele honderden organisaties. 

Wanneer

-

Waar

Categorie

Placeholder

Talk

Gelukkige medewerkers. Schitterende resultaten. Kiezen voor talent.

In zijn lezing gaat Luk Dewulf in op wat talent is. Hoe je het kan ontdekken en ontwikkelen. Hoe het zichtbaar wordt als ‘talent in actie’. En wat het verschil is tussen een talent en een competentie. Hij legt de link tussen talent en flow. Wat de effecten zijn op je functioneren als je vanuit je talent kan werken en hoe dat bijdraagt tot werkgeluk. Hij stelt het referentiekader voor met 39 talenten. Elke persoon heeft een unieke combinatie van ongeveer 15 van deze talenten. De kans dat je ooit iemand ontmoet met dezelfde combinatie is quasi onbestaand.

Bestel jouw Super Early Bird ticket voor 30 juni