Spreker

Thomas Smolders

Oprichter

Thomas Smolders is als kind in een bad vol nullen, eenen én letters gevallen, met dank aan een vader die spraaktechnologie programmeert en een moeder die met taal bezig is. De ideale combinatie voor een carrière als copywriter en digitaal strateeg!

Als techjournalist schreef hij meer dan 500 artikelen voor publicaties als De Tijd, De Standaard, De Morgen, Knack, Trends Magazine en De Correspondent. Hij is de auteur van het boek 'Achter Onze Schermen' en was de ghostwriter van 'Homo Digitalis', het boek van Google-topman Thierry Geerts. 

Met het creatief bureau Hartstikke, dat hij samen met Simon Pertz oprichtte, helpt Thomas bedrijven met hun branding, website en communicatie. Ze mikken voornamelijk op bedrijven in de techsector, media en entertainment of de onderwijssector. Onder andere Universiteit Antwerpen, VRT, ML6, Venly, Luminus, Agoria en Roularta zijn klant bij Hartstikke.

 

Wanneer

-

Waar

Categorie

Placeholder

Talk

Computer Club: next-level community building

Thomas Smolders is niet alleen de oprichter van het creatief bureau Hartstikke, maar samen met Frederik De Bosschere ook de presentator van Computer Club. Hun wekelijkse techpodcast is al meer dan een half miljoen keer beluisterd én heeft een zeer actieve community. In zijn talk deelt Thomas lessen én wijst hij op de valkuilen zodat ook bedrijven en organisaties hun fans of klanten actief kunnen betrekken. 

Bestel jouw Super Early Bird ticket voor 30 juni